För den aktiva cyklisten

Att cykla är ett bra sätt att ta sig fram på och du slipper förhålla dig till trafiken och tidtabeller. Det är det mest miljövänliga transportmedlet som dessutom ger dig bra motion. Därför är det många som cyklar mycket, särskilt i stan. För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt cyklande är det viktigt att du har de rätta tillbehören. Du kan kolla in Cykloteket som har ett bra utbud på cykeltillbehör till bra priser.

Säkerheten är viktig

Till att börja med är det viktigt att du tänker på säkerheten när du ska cykla. Oavsett om du cyklar längs motorvägar eller inne i stan finns det risker. Därför ska du se till att ha en cykelhjälm som dämpar bra ifall olyckan skulle vara framme. Det är också viktigt att du låser din cykel ordentligt när du inte använder den. Annars finns risken att någon tar din cykel. Därför ska du skaffa ett rejält lås som håller cykeltjuvarna borta.

Övriga tillbehör

Förutom att säkerheten är viktig finns det andra tillbehör som är praktiska att använda för dig som cyklar mycket. Några exempel på praktiska tillbehör är en pump, korg, GPS, lampor och de produkter du använder för att vårda cykeln.